Pogovor

terapevtski pogovor

Pogovor je primeren zate, v kolikor bi potreboval/a varen prostor, da se izraziš in nekoga, da ti prisluhne. Pri komunikaciji pa uporabljam predvsem svoje veščine nenasilne komunikacije, po metodi dr. Marshall Rosenberga. 

Moj etični kodeks je, da te v sklopu pogovora ne obsojam, ne ocenjujem, ne vodim pogovora, ampak ti sledim in izhajam iz empatije ter zavedanja, da si popolnoma OK takšen/takšna kot si. Po tvoji želji lahko s tabo podelim tudi kakšen svoj pogled na situacijo ali svoje izkušnje. S pomočjo pogovora lahko prideš do več jasnosti glede željene situacije, v zasebnem življenju ali na področju kariere, do več razumevanja sebe, lahkotnosti,  sproščenosti in povezanosti s sabo.  

V kolikor pa si odločen/a narediti konkretne spremembe v življenju in omejujoča prepričanja ali omejujoče vzorce, ki te ovirajo, tudi transformirati, pa priporočam transpersonalno kognitivno terapijo, ki jo najdeš na povezavi tukaj.  

Cena pogovora je 50 EUR. Pogovor poteka v terapevtskem prostoru na Ljubnem ob Savinji. Lahko pa izbereš tudi možnost pogovora preko spleta. Pogovorna ura traja 60 minut.  Za uvodni, spoznavni pogovor me kontaktiraj preko email naslova info@anjanaralocnik.com ali spodnjega obrazca.

Mnenja

Vabljen/a k prijavi na brezplačen uvodni posvet