Transpersonalno kognitivna terapija

reiki energetske masaže

Pristopi in metode v transpersonalno kognitivni terapiji izvirajo iz humanistične, kognitivne, integralne in transpersonalne psihologije. Poteka v obliki pogovora, na sočuten in strokoven način, v varnem okolju. Terapija je oblika podpore ljudem, ki si želijo napredka v življenju, zaživeti lahkotneje, svobodneje in so se pripravljeni soočati z vzroki za ovire ob moji podpori skozi ves proces.

  Terapijo izvajam v terapevtski sobi na Ljubnem ob Savinji, v terapevtskem centru Zana v Velenju ali pa v terapevtskem centru Lila, v Ljubljani.

Druga vrsta terapije pa je Reiki energetska masaža, tehnika naravnega zdravljenja, ki se izvaja s polaganjem rok na telo ali nad telo, za pretok energije in ki podpre osebo na poti do njenih ciljev (npr. do sprostitve, odprave fizičnih bolečin, transformacije čustev, podpori pri hitrejšem okrevanju od bolezni, operacije, …). 

Psihoterapija traja 1,5 ure. Enako velja za Reiki energetsko terapijo, oz. masažo. Cena za obe vrsti terapije je 60 EUR, v kolikor se terapiji izvajata na Ljubnem ob Savinji. V Velenju izvajam terapiji po ceni 70 EUR, v Ljubljani po ceni 80 EUR.  Lahko pa izberete tudi možnost terapije preko spleta po ceni 60 EUR. Za brezplačen uvodni pogovor me lahko kontaktirate preko telefonske številke 041 683 451 ali preko email naslova info@anjanaralocnik.com.

Mnenja

Vabljen/a k prijavi na brezplačen 30-minutni uvodni posvet.