Transpersonalno kognitivna terapija

reiki energetske masaže

Pristopi in metode v transpersonalno kognitivni terapiji izvirajo iz humanistične, kognitivne, integralne in transpersonalne psihologije. Poteka v obliki pogovora, na sočuten in strokoven način, v varnem okolju.

Terapija je oblika podpore tebi, v kolikor si želiš napredka v življenju, zaživeti mirneje, lahkotneje, bolj izpopolnjujoče, svobodneje in bi za dosego tega potreboval/a mojo podporo.  Če te zanima še več o sami terapiji, te vabim k prebiranju bloga: Transpersonalno kognitivna terapija.

  Terapijo izvajam v terapevtski sobi na Ljubnem ob Savinji, v terapevtskem centru Zana v Velenju ali pa v terapevtskem centru Lila, v Ljubljani.

Druga vrsta terapije pa je Reiki energetska terapija, (vse o njej najdeš na blogu: Reiki energetska terapija) tehnika naravnega zdravljenja, ki jo izvajam s polaganjem rok na telo ali nad telo, za pretok Univerzalne energije. Tehnika, ki te podpre na poti do tvojih ciljev (npr. do sprostitve, pomiritve, pomaga odpraviti fizične bolečine, transformirati čustva, služi kot podpora pri hitrejšem okrevanju od bolezni, operacije, …). 

Psihoterapija traja 1,5 ure. Enako velja za Reiki energetsko terapijo, oz. masažo. Cena za obe vrsti terapije je 60 EUR, v kolikor se terapiji izvajata na Ljubnem ob Savinji. V Velenju izvajam terapiji po ceni 70 EUR, v Ljubljani po ceni 80 EUR (dodatek v plačilu terapije je namenjen za plačilo najema prostora).  Lahko pa izbereš tudi možnost terapije preko spleta po ceni 60 EUR. Za uvodni, spoznavni pogovor me kontaktiraj preko email naslova info@anjanaralocnik.com ali spodnjega obrazca. 

Mnenja

Vabljen/a k prijavi na brezplačen uvodni posvet.