Transpersonalno kognitivna terapija

terapevtski pogovor

Pristopi in metode v transpersonalno kognitivni terapiji izvirajo iz humanistične, kognitivne, integralne in transpersonalne psihologije. Poteka v obliki pogovora, na sočuten in strokoven način, v varnem okolju. 

Terapija je oblika podpore tebi, v kolikor si pripravljen/a prevzeti odgovornost za svoje življenje in si želiš varnega okolja, da se lahko izraziš, samoraziskuješ in delaš na konkretnih spremembah v življenju. V sklopu te terapije se transformirajo najglobji vzorci, ki te ovirajo na tvoji poti. Moj etični kodeks je, da v sklopu terapije ne sodim, ocenjujem ali analiziram, ampak ti sledim z empatijo in razumevanjem.

Če te zanima še več o sami terapiji, te vabim k prebiranju bloga: Transpersonalno kognitivna terapija. Terapijo izvajam v terapevtski sobi na Ljubnem ob Savinji.

Transpersonalno konitivna terapija traja 1,5 ure. Cena za terapijo je 60 EUR, izvajam pa jo na Ljubnem ob Savinji ali preko spleta, v kolikor ti je to bolj priročno. Za uvodni, spoznavni pogovor, me kontaktiraj preko email naslova info@anjanaralocnik.com ali spodnjega obrazca.

Mnenja

Vabljen/a k prijavi na brezplačen uvodni posvet.